Het Salescentrum training verkooptraining salestraining

Mijn Sales Team Focus

Topsport

Verkopen is topsport! Daarom is het essentieel dat het salesteam klaar is om elke kans met kennis en energie op te pakken. Net zoals een sporter wil je het sales team met regelmaat trainen om hen een top prestatie te laten leveren op de momenten die er toe doen. De uitdaging is wanneer train je en wanneer werk je? Als er tijd gereserveerd wordt voor het trainen is er geen gelegenheid om actie te zijn met de verkoop. De persoonlijke ontwikkelingstijd lijkt de werkuren, om resultaat te realiseren, in de weg te zitten.

Persoonlijke ontwikkeling

Uit diverse onderzoeken blijkt dat een werkgever die investeert in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers enorm gewaardeerd wordt. Werknemers slaan opleidingsprogramma's hoger aan dan de hoogte van het salaris. Als je dit door vertaalt krijgt de werkgever naast beter gekwalificeerd personeel ook meer gemotiveerde mensen. Voor een sales team betekent dit dat verkopers over betere verkoopvaardigheden beschikken en met meer motivatie handelen, als ze regelmatig getraind worden.

Mijn Sales Team Focus

Hoe brengen we de werelden van trainen en tijd besteden aan het leveren van prestaties bij elkaar?

Mijn Sales Team Focus biedt de oplossing. Sales training vindt met vaste regelmaat plaats op de eigen locatie. Want in een digitale leeromgeving staat een trainingsvideo klaar die het salesteam bekijkt. De verkoopleider treedt op als coach en begeleidt het proces. Na het kijken van de video zijn er vragen en werkmethoden beschikbaar die het sales team direct in de praktijk kan toepassen. Met andere woorden tijdens het verkoopoverleg wordt een halfuur tijd gereserveerd om te trainen op salesvaardigheden. Vervolgens worden de verkopers door de vragen uitgedaagd om iets te delen van hun verkoopstrategie en wordt het sales team versterkt door het onderling delen van kennis en ervaring.

De onderwerpen die in de trainingen worden aangeboden kunnen per bedrijf gepersonaliseerd worden. Ook de keuze voor de inhoud kan samen met de opdrachtgever worden samengesteld. Hierdoor wordt extra onderstreept dat de werkgever op de juiste wijze wil investeren om het sales team te laten excelleren.

Mijn Sales Team Focus, de juiste balans in werk en training!

Voordelen

De voordelen van Mijn Sales Team Focus op een rij:

  • Regelmatig trainen
  • Aansluitend bij praktijk
  • Onderling leren
  • Teamleider groeit als coach
  • Meer onderlinge betrokkenheid
  • Benutten van kwaliteiten binnen het salesteam
  • Delen van wegen naar succes
  • Geen grote tijdsbelasting
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Te combineren met Mijn Sales Strategie®

Mijn Sales Team Focus

Mijn Sales Team Focus is maat pas te maken. We sluiten graag aan bij de wensen en behoefte om jouw verkopers te laten excelleren. 
Laat ons weten welk resultaat je wilt bereiken.

Meld je hier aan!

Mijn Sales Team Focus is een ideale oplossing hoe ik mijn sales team wil ontwikkelen!
Aanmelding training
Het Salescentrum training verkooptraining salestraining
Wij ontwikkelen je sales team tot proactieve salesmensen, die goed met klanten verbinden, effectiever en succesvoller werken!
Bouw een team van veerkrachtige sales professionals! Breng hun talenten en ontwikkelgebieden in beeld en sluit daarop aan met persoonsgerichte trainingen of coaching. Borg tenslotte het resultaat!
Links
Socials

Iedereen doet aan Sales 

Copyright © 2023 All Rights Reserved
Made with
by Brovisuals
crossmenu