Het Salescentrum training verkooptraining salestraining

Mijn Sales Strategie

Zelfvertrouwen

Commerciële mensen functioneren het beste als ze vol zelfvertrouwen op te treden in het contact met hun klanten. Goede producten en diensten maken het werk van een verkoper een stuk eenvoudiger. Alleen is dat nog niet genoeg om volledig succesvol te zijn. Want waar is het zelfvertrouwen op gebaseerd?

  • Is het vertrouwen op kennis en kunde?
  • Wil men zelfverzekerd overkomen om onkunde te verbloemen?
  • Is men zich bewust van hun kennis of is het geautomatiseerd gedrag?

Het belangrijk dat het verkoopteam goed in de spiegel van het eigen kunnen kijkt! In de training "Mijn Sales Strategie" komen de verschillende stappen van de S.I.R. methode, die het SalesCentrum heeft ontwikkelt samen.

Verkoopplan

De sales afdeling gaat tijdens de training "Mijn Sales Strategie" aan het werk op de gebieden scan, input en result. Samen met iedere verkoper of accountmanager maken we een daadkrachtig verkoopplan. Dit geeft een goede basis om de markt aanvallen en te scoren.

Vanuit de scan krijgt de verkoper zicht op gewenste vaardigheden voor zijn rol. Tegelijk zal zichtbaar worden waar persoonlijke ontwikkeling nodig is die het gewenste resultaat in de weg kan staan.

Mijn Sales Strategie geeft duidelijkheid over welke gedragsverandering nodig is om gewenste resultaat te bereiken!
Bekijk deze video voor meer uitleg over de "Mijn Sales Strategie"

Mijn sales strategie op A3

Het is essentieel om zicht te hebben op wat de organisatie en het verkoopteam aan resultaat willen hebben. Deze feiten zullen ten alle tijde duidelijk en zichtbaar moeten zijn. Door een helder stand van zaken komt er duidelijkheid over welke stappen nog gezet moeten worden voor het gewenste resultaat. Daarom komt er o.a. input op deze gebieden:

  • Wensklanten
  • Doelstellingen
  • Benodigdheden om doelstelling te realiseren

Alles wat tijdens de training "Mijn Sales Strategie" bij elkaar wordt gebracht komt terug op een A3 die gaat dienen om het result te borgen. De talenten en ontwikkelgebieden van de verkoper en de dat gene wat nodig is om tot het gewenste resultaat te komen bij elkaar in één overzicht. Deze tool geeft de verkoopleiding een praatstuk heeft om zo consequent met het salesteam te werken aan de beoogde doelstelling.

Wil jij weten of de "Mijn Sales Strategie" voor jouw verkoopteam als handvat kan dienen?

Doe nu de check:

Download hier de brochure van

Mijn Sales Strategie

Mijn Sales Strategie

Ik wil resultaat bereiken met mijn salesteam! 

De "Mijn Sales Strategie" past goed bij het gewenste doel. 

Ik verwacht door de persoonlijk inzichten en de gedragsveranderingen het resultaat te kunnen behalen.

Meld je hier aan!

Door je gegevens hier achter te laten zet je de eerste stap voor een nieuwe strategie!
Aanmelding training
Het Salescentrum training verkooptraining salestraining
Wij ontwikkelen je sales team tot proactieve salesmensen, die goed met klanten verbinden, effectiever en succesvoller werken!
Bouw een team van veerkrachtige sales professionals! Breng hun talenten en ontwikkelgebieden in beeld en sluit daarop aan met persoonsgerichte trainingen of coaching. Borg tenslotte het resultaat!
Links
Socials

Iedereen doet aan Sales 

Copyright © 2024 All Rights Reserved
Made with
by Brovisuals
crossmenu