Het Salescentrum training verkooptraining salestraining

Performance Coaching

Haal het Beste Uit Jezelf!

Performance coaching is een waardevolle benadering iedereen die zijn prestaties wil verbeteren en meer impact wil maken. Door persoonlijk keuzes te maken vergroot jij je grip op je eigen leven.

Laten we eens dieper ingaan op wat deze vorm van coaching inhoudt:

Wat is Performance Coaching? 

Performance coaching richt zich op iedereen die al goed presteert in zijn vakgebied. Tegelijkertijd wil diegene zijn werkgerelateerde vaardigheden en persoonlijke competenties verder willen ontwikkelen. Het is essentieel dat je vertrekpunt duidelijk is. Weet waar je staat! Daarna geef je invulling aan het specificeren van een concreet doel waaraan gewerkt kan worden.

Dit doel wordt vaak geformuleerd volgens de SMART-criteria: Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdsgebonden. Vervolgens helpt de coach van het SalesCentrum jou bij het behalen van dit doel door middel van vraag- en antwoordgesprekken, reflecties en bewustwording. Bedenk dat jij zelf degene bent die de keuze maakt of je gaat bewegen.

Waarom Performance Coaching? 

Performance coaching richt zich op vragen en gedachten zoals:

  • Hoe vergroot ik mijn persoonlijke effectiviteit?
  • Haal ik wel het maximale uit mijn leven?
  • Hoe vertaal ik mijn ambitie naar concrete doelen?
  • Welke richting moet ik op met mijn persoonlijke ontwikkeling?
  • Hoe kan ik van een 7,5 naar een 9 gaan?

Kortom vragen die je bewustzijn activeren. Als je bewust bent van je handelen kan je makkelijker de keuze maken om te stoppen dat gene wat niet werkt of te starten wat je verder brengt.

Resultaat

Wat Zijn de Resultaten van Performance Coaching? 

Een performance coach helpt je om van goed naar geweldig te groeien. Je krijgt inzicht in de processen en factoren die je productiviteit en effectiviteit beïnvloeden. Door voortgang te bespreken en scherp te blijven, kun je je functioneren sneller verbeteren en je kansen in de toekomst vergroten. Dit kan je bereiken door concrete acties te doen. In een rechte lijn op je doel af. Dat is soms onwennig en vaak oncomfortabel. Maar het leidt tot meer plezier en voldoening in je privéleven, in je werk en legt daarmee het fundament voor een gelukkiger leven.

Wil jij je blijvend onderscheiden? Zet de eerste stap door een afspraak te plannen. Start jouw coachingstraject om het beste uit jezelf te halen!

Het Salescentrum training verkooptraining salestraining
Wij ontwikkelen je sales team tot proactieve salesmensen, die goed met klanten verbinden, effectiever en succesvoller werken!
Bouw een team van veerkrachtige sales professionals! Breng hun talenten en ontwikkelgebieden in beeld en sluit daarop aan met persoonsgerichte trainingen of coaching. Borg tenslotte het resultaat!
Links
Socials

Iedereen doet aan Sales 

Copyright © 2024 All Rights Reserved
Made with
by Brovisuals
crossmenu