Het Salescentrum training verkooptraining salestraining

Training van de Mercedes-Benz Product Expert

Taak van de product expert

Het Salescentrum mag de Product Experts bij Mercedes-Benz trainen op commerciële vaardigheden. De rol van product expert is in het leven geroepen rondom het nieuwe showroom concept MAR20X. Mercedes-Benz wil door middel van een geweldige look and feel een luxury beleving creëren. De juiste klant benadering hoort daar ook bij. Daarom zal een bezoekende showroom klant niet direct in gesprek gaan met een verkoper maar krijgt deze de kans alle product inhoudelijke vragen met de product expert door te nemen. De product expert is op de hoogte van de laatste stand van zaken op het gebied van productontwikkeling.

Training

Mercedes-Benz GLB, product experts
trainen

In de training door het SalesCentrum komen communicatie skills aan de orde. Het past bij de luxury beleving van Mercedes-Benz om de klant centraal te stellen. Dit kan bereikt worden door het stellen van vragen en de behoefte van de klant in beeld te brengen. De product expert kan daarop de presentatie van het voertuig aanpassen. Juist datgene uitlichten wat essentieel is voor de klant.
Verder leert men het toepassen van een goede gespreksstuctuur. Het doel hierbij is een betere verbinding met de klant en diens wensen te krijgen.

De kennis die de expert heeft van de auto kan een valkuil zijn. Door het enthousiasme over het product kan er te veel vertelt worden. Een methode als de 7-step-walk-around helpt hierbij. Het is een tool om de auto te presenteren en is het tegelijk kan het ingezet worden als een checklist of alle wensen van de klant aanbod zijn gekomen. Is er twijfel bij één van de stappen over wat de klant daarvan vindt is enige oplossing, doorvragen!

Kortom de product experts worden door de training klaar gestoomd om in de showroom te zorgen voor de juiste klantbeleving.

Het Salescentrum training verkooptraining salestraining
Wij ontwikkelen je sales team tot proactieve salesmensen, die goed met klanten verbinden, effectiever en succesvoller werken!
Bouw een team van veerkrachtige sales professionals! Breng hun talenten en ontwikkelgebieden in beeld en sluit daarop aan met persoonsgerichte trainingen of coaching. Borg tenslotte het resultaat!
Links
Socials

Iedereen doet aan Sales 

Copyright © 2024 All Rights Reserved
Made with
by Brovisuals
crossmenu