Het Salescentrum training verkooptraining salestraining

Iedereen doet aan sales!

Clichés over sales

Er bestaan veel clichés over de verkoper en het verkoopvak. Sales lijkt voor veel mensen iets ongrijpbaars. Sommige mensen krijgen daarom de neiging het als een negatief beroep af te doen. En dan hebben we het nog maar niet over alle stereotype verhalen waarbij de verkoper niet al te best wordt afgeschilderd. Misschien is een van de vooroordelen voor jou juist de reden dat jij roept: “ik doe niet aan sales!”

Ik verkoper?

Niet iedereen is een verkoper maar iedereen doet aan sales! Daarom wordt je met deze training meegenomen in een uitgebreide kennismaking met het verkoopvak. Je leert dat verkooptechnieken je kunnen helpen in jouw werk, ook al doe je niet aan sales.

Zowel zakelijk als privé willen we vaak mensen overtuigen. Overtuigen (of overreden) is een manier van beïnvloeden. Je zorgt ervoor dat de ander iets van je overneemt: een inzicht, mening, idee of voorstel. En om dit overtuigen goed te doen helpt kennis van de sales. Want een goede verkoper overtuigd jou ervan dat zijn dienst of product de beste oplossing is voor je wens of probleem.

Dus ja, sales is ook voor jou!

Gebruik verkooptechnieken om anderen te overtuigen en maak zo zelf meer persoonlijke impact!

Impact

Als jij beter in staat bent om anderen te overtuigen maak je meer impact. Door aan te sluiten en verbinding te maken met degene die je wilt overtuigen maak je al een belangrijk verschil. Vanuit de verbinding kan je aansluiten bij de wensen en behoeften van de ander. Deze kennis helpt je jouw inzicht, mening, idee of voorstel te laten aansluiten bij de ander. Deze commerciële techniek helpt je dus succesvoller te overtuigen en zo maak jij meer persoonlijke impact.

Iedereen doet aan sales!

Tijdens deze training worden de volgende onderwerpen uitgediept:
Wat is verkoop?
Welke voorbereiding tref je op een gesprek?
Hoe voer je een (verkoop)gesprek?
Hoe ga je om met bezwaren?
Hoe sluit ik een (verkoop)gesprek goed af?

Meld je hier aan!

Wil jij samen met je team je verdiepen in het sales vak laat dan hier je gegevens achter. In het opmerkingenveld kan je wensen op het gebied van sales ontwikkeling delen.
Aanmelding training
Het Salescentrum training verkooptraining salestraining
Wij ontwikkelen je sales team tot proactieve salesmensen, die goed met klanten verbinden, effectiever en succesvoller werken!
Bouw een team van veerkrachtige sales professionals! Breng hun talenten en ontwikkelgebieden in beeld en sluit daarop aan met persoonsgerichte trainingen of coaching. Borg tenslotte het resultaat!
Links
Socials

Iedereen doet aan Sales 

Copyright © 2023 All Rights Reserved
Made with
by Brovisuals
crossmenu