Het Salescentrum training verkooptraining salestraining

L@t's Work

Verkoopresultaat

L@t’s work is een bewezen methode die helderheid geeft in dagelijkse doelen en taken om targets te realiseren. Want, wat zou het verkoopresultaat zijn als je salesteam minder omzetpieken en dalen heeft?

Het is algemeen bekent dat het juiste consequent gedrag tot resultaat leidt. Als de sales strategie meetbaar wordt gemaakt kan het gewenste gedrag gestimuleerd worden. Als een verkoper richting krijgt wordt het makkelijker voor hem om de benodigde acties te ondernemen om zijn doelstelling te realiseren.

Grip op sales

Als salesmanager of commercieel directeur wil je tijdig weten of je als organisatie op doelstelling loopt. Je wilt niet verrast worden door fluctuaties in het salesresultaat. Omstandigheden of excuses zijn achteraf de opgevoerde redenen waarom een doelstelling niet gerealiseerd is. Toch is dit te voorkomen door grip op de sales te krijgen. Daarop is L@t's Work als hulpmiddel voor de salesmanager ontwikkelt. Door overzichtelijke cijfers die de inspanning van de verkoper in beeld brengt, groeit de bewustwording voor de juiste acties en tegelijk vergroot de verkoopleider zijn grip op sales.

De leidinggevende gaat met behulp van het L@t’s Work model in beeld brengen welke inspanning door de verkopers gepleegd wordt. Geen toevalligheden maar regelmaat. Structuur in acquisitie, lead opvolging, offerte opmaak en ordering om de gestelde targets te realiseren.

Ruim 15% meer afspraken doordat we de methoden van Het SalesCentrum gingen toepassen

Verkoopleiding

L@t's Work is bedoelt voor de verkoopmanager die leiding geeft aan een sales team dat actief is in de retail, met name met B2C klanten. Tijdens de training wordt de verkoopleiding meegenomen in het belang van consequent voorbeeld gedrag. Juist de salesmanager kan hierdoor zijn invloed op een gunstig verkoopresultaat vergroten. Met L@t's Work krijgt hij de noodzakelijk input en een tool in handen die helpt om het werk overzichtelijker te maken.

Consequent een kleine inspanning leveren geeft een beter resultaat dan onregelmatig pieken!

L@t's Work

L@t's Work, de handen uit de mouwen om door consequent gedrag resultaat te realiseren!

Meld je hier aan!

We nemen graag contact met je op als je aan de gang wilt met de uitdagingen binnen jouw sales team!
Aanmelding training
Het Salescentrum training verkooptraining salestraining
Wij ontwikkelen je sales team tot proactieve salesmensen, die goed met klanten verbinden, effectiever en succesvoller werken!
Bouw een team van veerkrachtige sales professionals! Breng hun talenten en ontwikkelgebieden in beeld en sluit daarop aan met persoonsgerichte trainingen of coaching. Borg tenslotte het resultaat!
Links
Socials

Iedereen doet aan Sales 

Copyright © 2023 All Rights Reserved
Made with
by Brovisuals
crossmenu