Het Sales Centrum

 

Oplossingen voor interim management, verkoop ontwikkeling en
​​​​​​​opleidingen in sales management.

 

 

Onze diensten Onze trainingen Plan hier uw afspraak

Het bedrijf

Het succes van morgen

 • Het sales centrum
 • De persoon achter
 • Wat anderen zeggen

There is no better time to start writing your future story than right now!

Craig Groeschel

 

 

 

 

Deze uitspraak is van leiderschap expert Craig Groeschel. Het Salescentrum onderschrijft deze quote want de dromen die je vandaag hebt zijn wellicht het succes voor morgen. Wanneer je morgen een ontwikkeling door wilt maken en groei wilt ervaren zal je vandaag daarvoor de eerste stap moeten zetten.
Het Salescentrum wil graag helpen om dromen te voeden en een koers uit te zetten die er voor zorgt dat je persoonlijke ontwikkeling een van de bouwstenen wordt voor het succes van morgen.

 

De bouwstenen die het Salescentrum aanreikt komen naast eigen kennis en ervaringen uit een diversiteit aan bronnen. Er zijn immers al veel leiders geweest op allerlei gebieden die hun wijsheid gedeeld hebben. Het Salescentrum past wijsheden van deze leiders toe naar de praktijk van vandaag en morgen. Het Salescentrum biedt opleidingen aan op het gebied van verkoop en leiderschap. Binnen de Automotive, het MKB en andere verkoop georiënteerde bedrijven in de omgeving van Amsterdam, Amersfoort, Nijkerk, Harderwijk, Zwolle en Apeldoorn.

In de contacten met mijn klanten kies ik voor de persoonlijke aanpak. Het opbouwen van een goede relatie met de klant  is het belangrijkste. Het is voor mij de basis om de verkoop tot een succes te maken. Ik ben benieuwd naar het verhaal van de klant.  Het is geweldig om samen onderweg te zijn en een goede oplossing te vinden voor de wensen van de klant waarin ik altijd een win-win oplossing aanreik.

 

Ik sta achter deze waarden en ik geef ze graag door via mijn bedrijf, het Salescentrum.

Wat mij altijd weer opvalt is zijn zeer brede en diepe kennis van alle processen binnen ‘de sales’. Letterlijk van ontvangst / hospitaliteit over aankoop advisering tot aan het sluiten. Anthon kent alle stappen uit de praktijk en weet deze training-technisch perfect te vertalen.

Alex Hazeleger (Mercedes-Benz Global Training)

 

 

 

 

Via Google Reviews krijg je een goed beeld van wat anderen over Het Salescentrum zeggen.

 

Link naar Google Reviews

 

Wil je persoonlijke ervaringen met Het Salescentrum via Google reviews delen dan wordt dat enorm gewaardeerd.

 

 

 

“De gemiddelde score van de trainer was een 4,9 (van de 5 punten) over een periode van een maand trainen tijdens de Global Training Experience Dresden 2019.”

Global Traing Mercedes-Benz

“Het Salescentrum heeft onze ogen geopend ten aanzien van klantenbeleving. Ze hebben ons management en verkoopteam naar premium-niveau gebracht.”

Corné Seldenrijk (Seldenrijk BV)

“Dankzij de hulp van het Salescentrum zijn wij bewuster gaan kijken naar ons product. Het heeft ons in staat gesteld ons product beter te gaan verkopen.”

- Jan Wouter van Eeken

Bedrijfswaarden

 

Het Salescentrum plaatst onderstaande waarden in de stappen die we persoonlijk en als bedrijf zetten bovenaan. We geloven dat deze waarden helpen om anderen en onszelf te laten groeien.​​​​​​​

 •  

  De mens centraal

   

  De mens is het meest waardevolle op aarde. Door de mens centraal te stellen als waarde binnen het bedrijf vermeerder je automatisch de waarde van je onderneming.

 •  

  Win – win

   

  Door te redeneren vanuit het principe van win-win willen we voortdurend streven naar een wederzijds voordeel bij al onze connecties. Wanneer we samen winnen bereiken we samen meer.

 •  

  Relatie

   

  Het aangaan van relatie vraagt een inspanning maar daarna is er een stevig fundament om op te bouwen. Daarom vinden wij het waardevol relatie aan te gaan in het contact met anderen. Wij geloven in investeren in langdurige relaties.

 •  

  Eerlijk

   

  We willen eerlijk en transparant zijn over wie we zijn en wat we doen. We geloven dat eerlijkheid een toekomstbestendige waarde is, daarom is het één van de waarden van ons bedrijf.

Nieuwsartikelen

Adresgegevens
Nijverheidsweg-Noord 61
3812PK Amersfoort


Navigeer me

Bedrijfsgegevens
KVK: 70519897
BTW: NL1768.51.628.B.01


Mail ons