Het Salescentrum training verkooptraining salestraining

Certified Partner

Het SalesCentrum is certified partner geworden van Sales Colors.

Na diverse gesprekken, het uitvoeren van een assessment en het volgen van een training is Anthon Geersing gecertificeerd. Herbert Jan van der Giessen en Rob van Baarsen, eigenaren en oprichters van Sales Colors hebben alle stappen begeleid.

De keuze om certified partner te worden is bewust gemaakt.  Met behulp van een innovatieve software en app, die gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaring, laat Sales Colors zien hoe cultuur, processen en gedrag binnen je salesorganisatie elkaar versterken. Dit sluit perfect aan bij het gedachtegoed van Het SalesCentrum om eerst het salesteam te scannen voordat je ontwikkelt.

Sales Colors is de ultieme tool voor elke salesmanager die zijn of haar team naar een hoger niveau wil tillen. Het geeft je inzicht, feedback en actieplannen om je salesperformance te verbeteren op alle niveaus. Ook krijgen de verschillende leden een goed beeld van de aanwezige verkoopprofielen in het salesteam. Dit helpt om elkaar te versterken en het realiseren van de commerciële doelstellingen.

Om een goed beeld te vormen van alle mogelijkheden die het programma biedt volgde een intensieve inhoudelijke training. Natuurlijk is de werking en inhoud van de app en uitgelegd. De inhoud biedt mogelijkheden in passende trainingen voor gedragsontwikkeling.

Na het volgen van de training overhandigde Rob namens Sales Colors het certificaat aan Anthon als bevestiging van het partnerschap.

sales colors, certified partner, Anthon Geersing, app, sales,
Het Salescentrum training verkooptraining salestraining
Wij ontwikkelen je sales team tot proactieve salesmensen, die goed met klanten verbinden, effectiever en succesvoller werken!
Bouw een team van veerkrachtige sales professionals! Breng hun talenten en ontwikkelgebieden in beeld en sluit daarop aan met persoonsgerichte trainingen of coaching. Borg tenslotte het resultaat!
Links
Socials

Iedereen doet aan Sales 

Copyright © 2024 All Rights Reserved
Made with
by Brovisuals
crossmenu