Erik

Via Anthon al een aantal trainingen mogen volgen, dit al voor verschillende afdelingen binnen het bedrijf en rechtstreeks voor mijn functie.

Daarnaast een aantal goede gesprekken gehad tijdens de koffie waar hij zelfs ook tips gaf waar ik nu dagelijks de voordelen van merk.

De trainingen zijn dynamisch en energiek, je blijft goed bij de les vanwege die 2 top elementen.
Training van Anthon is erg prettig en zeer leerzaam. Ik ga er altijd met veel plezier heen!

Consigo Online Marketing

Vanuit Consigo Online Marketing hebben wij een hele goede samenwerking met Anthon. De verschillende trainingen helpen het team om onze klanten nog beter te bedienen. Echt een aanrader wat ons betreft! Kortom een erg prettige samenwerking!

Pluimers

Met onze particuliere en zakelijke afdeling kennis mogen maken met de expertise van Anthon. Op breed vlak samen tot veel inzichten gekomen. Mede namens onze adviseurs dank voor je kennis en enthousiasme. Aanrader voor commerciële partijen die het salesniveau willen verhogen!

Roland de Lange

Anthon geeft gedegen coaching en training. Hij laat je goed nadenken over je visie en doelen en is niet kinderachtig in z’n feedback. Daar heb je wat aan. Aanrader!

Gerwin Visscher

Erg verhelderend om inzicht te krijgen in de factoren die van invloed zijn op het behalen van onze doelen m.b.t. leadopvolging. We hebben tips gekregen om die factoren te herkennen en om ze op een positieve manier te beïnvloeden.”

Herko Timmer

Praktische tips en goed advies om beter te worden in de verkoop. Anthon heeft gevoel voor dit vak. Hij leert het jou niet alleen, maar doet het zelf ook echt. Voor mij ontzettend leerzame ervaring!

Corné Seldenrijk

Het Salescentrum heeft onze ogen geopend ten aanzien van klantenbeleving. Ze hebben ons management en verkoopteam naar premium-niveau gebracht.

Alex Hazeleger

Wat mij altijd weer opvalt is zijn zeer brede en diepe kennis van alle processen binnen ‘de sales’. Letterlijk van ontvangst / hospitaliteit over aankoop advisering tot aan het sluiten. Anthon kent alle stappen uit de praktijk en weet deze training-technisch perfect te vertalen.