Het Salescentrum training verkooptraining salestraining

Lezing professor Willem Verbeke

Commerciële Veerkracht

Op donderdagavond 24 februari houdt professor Willem Verbeke een exclusieve lezing voor relaties van het SalesCentrum met als thema:

Commerciële Veerkracht

Voor veel mensen is bekend wat commercie inhoudt. Vaak door eigen ervaring of omdat men er in zakelijk opzicht mee te maken heeft. Bij veerkracht kunnen ook de meeste mensen zich wel iets voorstellen. Hoe belangrijk het is dat deze 2 zaken ook samen gaan gaat professor Willem Verbeke toelichten.

Programma

Het hoofdthema van d avond is dus commerciële veerkracht. Tijdens de lezing zal professor Verbeke spreken over de ExploreMe.eu test en de Customerlytics spraakanalyse. Allemaal tools die een commercieel bedrijf helpen te groeien in veerkracht. Vanuit de ExploreMe test kan in beeld gebracht worden waarin een accountmanager sterk is en waar eventuele ontwikkelpunten liggen op commercieel terrein. Customerlytics is door professor Verbeke ontwikkelt om via AI spraakherkenning in beeld te krijgen welke kansen en mogelijkheden zich voordoen in gesprekken tussen commerciële medewwerkers met hun klanten.

Verder krijg je deze avond de gelegenheid om kennis te maken met de Sales Scan, om jezelf of je salesteam een spiegel voor te houden en direct quick wins te vergaren.

Partners

De avond wordt gehouden in samenwerking met Toyotadealer Van Gent en Misura Satoria beiden gevestigd in Amersfoort. Dankzij Van Gent hebben een geweldige locatie in de dynamische wereld van Toyota. Omdat training en coaching maatwerk en persoonsgebonden is, is de samenwerking met Misura, die maatwerk kleding levert, een hele logische.

Deelname is niet meer mogelijk. Wil je meer weten over wat commerciële veerkracht voor jouw bedrijf kan betekenen, laten we dan een afspraak inplannen.

lezing, professor Verbeke, training, commerciële verkracht, amersfoort, het salescentrum, relaties, misura, Van Gent, Toyota
Het Salescentrum training verkooptraining salestraining
Wij ontwikkelen je sales team tot proactieve salesmensen, die goed met klanten verbinden, effectiever en succesvoller werken!
Bouw een team van veerkrachtige sales professionals! Breng hun talenten en ontwikkelgebieden in beeld en sluit daarop aan met persoonsgerichte trainingen of coaching. Borg tenslotte het resultaat!
Links
Socials

Iedereen doet aan Sales 

Copyright © 2024 All Rights Reserved
Made with
by Brovisuals
crossmenu