Global Training Experience Dresden 2019

In de eerste week van juni ben ik als ingehuurde partij aanwezig geweest bij de Global Training Experience (GTE) Dresden 2019 van Daimler voor het programma van Train The Trainer. Door dit programma werden de aanwezige trainers van Global Training en ik voorbereid op de GTE.

Tijdens de GTE in Dresden die plaats zal vinden van juni t/m augustus worden de sales- en aftersalesmedewerkers van de Mercedes-Benz dealerbedrijven getraind. De training richt zich met name op recent geïntroduceerde modellen van Mercedes. Naast de nieuwe producten is er veel aandacht voor de verschillende veiligheidssystemen die op de auto’s verkrijgbaar zijn en op de komst van het elektrisch rijden.

 

Het was een leerzame week en met name ook de input van de productexperts van het hoofdkantoor was erg interessant. Komende maand ga ik de opgedane kennis samen met de collega’s van Global Training overbrengen. Door wat ik begin juni heb mogen ervaren ga ik er vanuit dat dit een hele leuke en uitdagende tijd gaat worden.