E-learning Telefonische Acquisitie

Telefonische acquisitie

 

39 % van de verkopers heeft moeite met het plegen van telefonische acquisitie!

 

Deze moeite ontstaat o.a. door:

  • onvoldoende kennis van acquireren,
  • angst voor afwijzing,
  • persoonlijke bezwaren,
  • het nut en belang er niet van zien.

 

En zo zijn er nog meer redenen die verkopers zelf aanvoeren waarom zij dit onderdeel van hun vak liever links laten liggen.

Dankzij alle mogelijkheden die online geboden worden om leads te werven zijn er immers kansen genoeg om verbinding met de potentiële klanten te krijgen. Daarom beweren sommige verkopers dat acquisitie plegen niet meer van deze tijd is!

Dat is waar als je er van uit gaat dat het initiatief tot mogelijke koop altijd bij de klant vandaan komt. Zolang je een product of dienst hebt wat men graag in bezit wil hebben zou je de klant rustig af kunnen wachten. Maar welke kansen laat je liggen?

En wat doe je als je product of dienst niet zo hot is? Op welke wijze maak je dan verbinding?

 

telefonische acquisitie trainingDaarom is en blijft het plegen van telefonische acquisitie actueel en past het nog helemaal in deze tijd. Wat wel van belang is dat deze tool op de juiste wijze door de verkoper wordt ingezet. Voor een salespersoon is het van belang om de ‘Why‘ achter het acquireren te begrijpen.

 

Om in te spelen op deze ‘Why’ heeft het SalesCentrum de E-learning telefonische acquisitie in 60 dagen ontwikkeld. Verkopers kunnen in een digitale omgeving zelfstandig onderweg. Zij krijgen informatie via teksten en video’s en worden d.m.v. concrete vragen geprikkeld om zelf na te gaan denken over de wijze waarop zij bepaalde zaken beet zouden kunnen pakken.

En het doel is duidelijk, namelijk om als verkoper met meer plezier en succes telefonische acquisitie te plegen en meer afspraken, leads en omzet te krijgen.

 

Wil je meer weten over wat deze training voor jou persoonlijk of voor je salesteam kan betekenen?

Plan direct een afspraak om hier samen over door te spreken of stuur een reactie naar ons mailadres.