Coaching

 

Omdat persoonlijke veranderingen tijd vragen, kijken wij samen welk traject het beste past bij je persoonlijke groeiplan.

Coaching

Over deze service

 

 

Het is ons doel om de talenten die ieder mens in zich heeft, wanneer men dat wil, te helpen ontwikkelen. Door een opleiding via persoonlijke coaching en training gaan we samen onderweg om talenten steeds meer vorm te geven.

 

Omdat leren en persoonlijke veranderingen tijd vragen, kijken wij samen welke opleiding het beste past bij een persoonlijke groeiplan. Bedrijfssectoren waarbij het Salescentrum met name expertise heeft ontwikkeld zijn de automotive en het MKB.

 

Werkwijze

 

 

Het Salescentrum zal door middel van een intake gesprek kennis nemen van de organisatie en de persoon hierachter. Tijdens de kennismaking zal met name de hulpvraag van de persoon of organisatie besproken worden.

 

Nadat de kennismaking heeft plaatsgevonden en de verwachtingen over en weer zijn vastgesteld, wordt een voorstel ten aanzien van de inhoud van het coachingstraject vastgelegd in een overeenkomst.

 

Nieuwsartikelen

Aanvraag doen

 

"There is no better time than start writing your future story than right now!"

Vul het onderstaande formulier in en laat ons weten naar welke dienst uw interesse uit gaat of stuur ons uw concrete vraag. Wij nemen dan contact met u op.


Ik wil..

Adresgegevens
Nijverheidsweg-Noord 61
3812PK Amersfoort


Navigeer me

Bedrijfsgegevens
KVK: 70519897
BTW: NL1768.51.628.B.01


Mail ons