Sales trainingen

 

Trainen op het gebied van luisteren, vragen stellen, afsluiten,
​​​​​​​samenvatten, weerleggen van bezwaren en alle elementen rondom sales.

Sales trainingen

Over deze service

 

Elke sporter traint om te kunnen pieken op de momenten die er toe doen. Verkoop is topsport! Om op hoog niveau te kunnen functioneren zal je moeten blijven ontwikkelen op het gebied van luisteren, vragen stellen, afsluiten, samenvatten, weerleggen van bezwaren en alle elementen die rondom de verkoop er toe doen. Wanneer je je blijft opleiden in alle elementen die de verkoop omvat, kan je scoren op het moment dat het er toe doet.

 

Door de kennis en ervaring die het Salescentrum heeft opgedaan in sectoren als de automotive en het MKB kan het passende opleidingen aanbieden die aansluiten bij de verkoop uitdagingen waar bedrijven in deze sectoren tegenaan lopen.

Werkwijze

 

Het Salescentrum zal door middel van een intake gesprek kennis nemen van de organisatie en de inhoud van de gewenste training. Nadat de kennismaking heeft plaatsgevonden en de verwachtingen over en weer zijn vastgesteld, wordt een  eerste voorstel ten aanzien van de inhoud van de training opgemaakt. Na een bredere kennismaking met verschillende afdelingen van de organisatie zal de inhoud van de opleiding worden vormgegeven en gepresenteerd aan de bedrijfsleiding. Na eventuele wenselijke aanpassingen aan de inhoud van de training zal een definitieve overeenkomst worden opgemaakt en zullen data voor de te geven trainingen worden vastgesteld.

 

Het is het doel van het Salescentrum om de inhoud van de training zo vorm te geven dat de opleiding een blijvend effect heeft voor de mensen die deze volgen.

Nieuwsartikelen

Aanvraag doen

 

"There is no better time than start writing your future story than right now!"

Vul het onderstaande formulier in en laat ons weten naar welke dienst uw interesse uit gaat of stuur ons uw concrete vraag. Wij nemen dan contact met u op.


Ik wil..

Adresgegevens
Nijverheidsweg-Noord 61
3812PK Amersfoort


Navigeer me

Bedrijfsgegevens
KVK: 70519897
BTW: NL1768.51.628.B.01


Mail ons