Het Salescentrum training verkooptraining salestraining

De sales strategie, die zorgt voor aantoonbaar resultaat voor jouw organisatie!

Het Sales Centrum zorgt ervoor dat ondernemers en organisaties het gewenste resultaat halen met een  effectieve sales aanpak zodat jij en je team effectiever en succesvoller gaat werken. 

Train

Door tijd en energie te steken in training en coaching, worden jij en je medewerkers nog meer bewust van je optreden en van de behoeften van je klanten.

Ontwikkel

Actief deelnemen aan trainingen of coaching leidt tot persoonlijke ontwikkeling van jou en je team. Hierdoor word je waardevoller voor je relaties.

Verbeter

Door persoonlijk meer impact bij je klant te maken verbeter je de concurrentie positie van jouw bedrijf. Jij groeit en het bedrijfsresultaat verbetert!

Resultaat

Hoe kan je het sales resultaat van je organisatie verbeteren?

Besef dat een goede balans nodig is, tussen het hebben van een onderbouwde strategie en de inzet van de juiste sales technieken, om het gewenste resultaat te behalen. Realiseer je dat het tijd en volharding kost om het gewenste resultaat te bereiken.

Verbetering

Enkele elementen waarop je kan inzetten ter verbetering zijn:

  • Kennis van de klant. Zorg dat je een goed beeld vormt van je gewenste doelgroep. Verplaats in in de wereld van je klant zodat je beter begrijpt wat belangrijk is in zijn leven of bedrijf. Hierdoor word je beter in staat jouw product of dienst af te stemmen op de behoefte van je doelgroep. Mystery onderzoek is in te zetten om een beeld te vormen van de eigen organisatie gezien vanuit de klantbeleving,
  • Bouw een relatie op. Vertrouwen opbouwen is een essentiële basis voor succesvolle verkoop. Investeer tijd en aandacht aan de inhoud van de relatie met je klant. Als je een stevig fundament hebt verkoop je niet eenmalig je product of dienst maar wordt herhalingsaankoop of upselling een logisch vervolg. Ook zal de klant waarmee jij een goede vertrouwensband hebt je sneller aanbevelen.
  • Product kennis. Goede gedetailleerde product kennis is een essentie voor het verkoopteam. Hiermee onderscheid jij je ten opzichte van demogelijke concurrent. Bovendien zal de klant je als expert ervaren wat waard verhogend is. Product training is dus een must!

Resultaat verder beïnvloeden

Je hebt zelf invloed op het resultaat. In de eerste plaats is het essentieel om te realiseren dat je eigen verantwoordelijkheid hebt. Door zelf in de lead te zijn heb je direct invloed op het resultaat. Blijf de dus in de eerste plaats kijken wat jezelf in samenwerking met je team kan doen om groei te realiseren.

Wat kan je nog meer doen:

  • Maak doelen S.M.A.R.T.. Om te zorgen dat het hele verkoopteam weet wat de bedoeling is zijn targets nodig. Hoe concreter de doelen gesteld worden des te groter de kans dat deze gehaald worden. Maak de doelen S.M.A.R.T. (specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden). Help de accountmanager door jaartarget in overzichtelijke kleinere stappen aan te bieden. Dit geeft naast overzicht ook demogelijkheid om sneller bij te sturen als blijkt dat de doelen niet gerealiseerd worden.
  • Sales training. Investeer continu in training op sales vaardigheden. Net zoals een ervaren sporter door gedegen training niets aan het toeval overlaat zo mag het ook in het het verkoopvak niet aan training en coaching ontbreken. Wil je groei dan wil je weten met welk gedrag dat het resultaat in de weg zit en welke ontwikkeling je door mag maken om het wel te realiseren.

Laten we samen het resultaat voor jouw bedrijf verbeteren!

Plan hier direct een afspraak in mijn agenda
Afspraak maken

Deze bedrijven zijn succesvol geholpen!

Training

L@t's Work

Verkoopresultaat L@t’s work is een bewezen methode die helderheid geeft in dagelijkse doelen en taken om targets te realiseren. Want, wat zou het verkoopresultaat zijn als je salesteam minder omzetpieken en dalen heeft? Het is algemeen bekent dat het juiste consequent gedrag tot resultaat leidt. Als de sales strategie meetbaar wordt gemaakt kan het gewenste […]
Meer info
Training

Mijn Sales Team Focus

Topsport Verkopen is topsport! Daarom is het essentieel dat het salesteam klaar is om elke kans met kennis en energie op te pakken. Net zoals een sporter wil je het sales team met regelmaat trainen om hen een top prestatie te laten leveren op de momenten die er toe doen. De uitdaging is wanneer train […]
Meer info
Training

Mijn Sales Strategie

Het beste uit je salesteam halen dankzij een training die de basis legt voor het borgen van gedragsverandering.
Meer info
Training

Telefonische Acquisitie

Hoe je als verkoper met meer plezier en succes telefonische acquisitie pleegt en meer afspraken, leads en omzet krijgt.
Krijg je prioriteiten helder
Wordt de stuurman van je leven
Niet langer anderen of omstandigheden bepalen wat je doet
Meer info
Sessie

Iedereen doet aan sales!

In deze training leer je hoe inhoudelijke kennis van de verkoop je kan helpen in jou werk.
Wat is verkoop?
Welke voorbereiding tref je op een gesprek?
Hoe voer je een (verkoop)gesprek?
Hoe ga je om met bezwaren?
Hoe sluit ik een (verkoop)gesprek goed af?
Meer info
Het Salescentrum training verkooptraining salestraining
Wij ontwikkelen je sales team tot proactieve salesmensen, die goed met klanten verbinden, effectiever en succesvoller werken!
Bouw een team van veerkrachtige sales professionals! Breng hun talenten en ontwikkelgebieden in beeld en sluit daarop aan met persoonsgerichte trainingen of coaching. Borg tenslotte het resultaat!
Links
Socials

Iedereen doet aan Sales 

Copyright © 2024 All Rights Reserved
Made with
by Brovisuals
crossmenu