Producttraining

 

Omdat productkennis naast de kennis van het verkoopvak één van de basis elementen is voor een succesvolle verkoop biedt Het Salescentrum oplossingen op dit gebied. 

Producttraining

Over deze service

 

 

In veel bedrijfssectoren is het van groot belang dat er naast de kennis van het verkoopvak  goede productkennis is.

82% van de prospects die zich online georiënteerd heeft zoekt bevestiging voor diens keuze in het persoonlijke contact met de verkoopadviseur. Door de productkennis kan de verkoper laten zien dat hij/zij een waardige gesprekspartner voor de klant is.

 

Bovendien is het van belang dat er een goede vertaalslag is tussen de producteigenschappen en de voordelen die dit voor de klant oplevert.

 

Werkwijze

 

 

Het Salescentrum zal voor een goede producttraining zich verdiepen in de eigenschappen, de USP’s, kansen en bedreigingen etc. van het betreffende product. Deze elementen worden dan meegenomen in een passende en aansprekende producttraining.

 

Het Salescentrum zal een overeenkomst opmaken waarin een producttraining wordt uitgewerkt die aansluit bij de doelgroep.

 

Ook is het mogelijk dat een trainer van Het Salescentrum aansluit bij bestaande producttrainingen van een organisatie en deze verzorgt als was het een eigen ontwikkelde training.

Nieuwsartikelen

Aanvraag doen

 

"There is no better time than start writing your future story than right now!"

Vul het onderstaande formulier in en laat ons weten naar welke dienst uw interesse uit gaat of stuur ons uw concrete vraag. Wij nemen dan contact met u op.


Ik wil..

Adresgegevens
Nijverheidsweg-Noord 61
3812PK Amersfoort


Navigeer me

Bedrijfsgegevens
KVK: 70519897
BTW: NL1768.51.628.B.01


Mail ons