Interim management

 

Posities op het gebied van salesmanagement, verkoopleiding, accountmanagement, commerciële directie, algemene directie en andere sales gerelateerde functies.

Interim management

Over deze service

 

Door de jarenlange opgedane praktijk ervaring is het voor ons heel goed mogelijk in te stappen binnen bestaande organisaties in onder andere de automotive en het MKB om voor bepaalde tijd een vacante positie in te vullen.

 

Vacatures waarin het Salescentrum kan voorzien zijn posities op het gebied van salesmanager, verkoopleider, accountmanager, commercieel directeur en andere sales gerelateerde functies. Het verzorgingsgebied ligt rond de driehoek van de steden Amersfoort, Apeldoorn en Zwolle.

 

Aanvraag doen

Werkwijze

 

Het Salescentrum zal door middel van een intake gesprek kennis nemen van de organisatie en de inhoud van de vacature. Nadat de kennismaking heeft plaatsgevonden en de verwachtingen over en weer zijn vastgesteld wordt een overeenkomst voor de duur van de gewenste periode opgemaakt. Hierin zal ook de inhoud van de taak worden opgetekend.

 

Eventuele verlenging van de dienstverlening van het Salescentrum wordt eerst besproken en vervolgens via een nieuw contract bevestigd.

Nieuwsartikelen

Aanvraag doen

 

"There is no better time than start writing your future story than right now!"

Vul het onderstaande formulier in en laat ons weten naar welke dienst uw interesse uit gaat of stuur ons uw concrete vraag. Wij nemen dan contact met u op.


Ik wil..

Adresgegevens
Nijverheidsweg-Noord 61
3812PK Amersfoort


Navigeer me

Bedrijfsgegevens
KVK: 70519897
BTW: NL1768.51.628.B.01


Mail ons