Het Salescentrum training verkooptraining salestraining

Sales training

Sales training blijft een must!

Elke sporter traint om te kunnen pieken op de momenten die er toe doen. Verkoop is topsport! 

Om op hoog niveau te kunnen functioneren zal je moeten blijven ontwikkelen op het gebied van luisteren, vragen stellen, afsluiten, samenvatten, weerleggen van bezwaren en alle elementen die rondom de verkoop er toe doen. Wanneer je blijft opleiden in alle elementen die de verkoop omvat, kan je scoren op het essentiële moment. Daarom kan je constateren dat sales training en coaching een must is.

Wij zijn er van overtuigd dat een goede sales training zowel theoretische en praktische kennis in zich heeft. Doordat de trainers van het Salescentrum veel praktijk ervaring hebben is er altijd een goede balans in onze sessies. Zo is men o.a. werkzaam geweest in sectoren als de automotive en andere retail bedrijven. Mee door uitgebreide inhoudelijke kennis van het verkoopvak kunnen we passende opleidingen aanbieden die aansluiten bij de verkoopuitdagingen waar diverse sectoren tegenaan lopen.

Het SalesCentrum verzorgt sales trainingen in binnen en buitenland. Dit doen we voor bedrijven die zich bezig houden met business to business (b2b) en die zich meer richten op business to consumer (b2c). In de basis is Nederlands de voertaal bij de sales trainingen en desgewenst kan dit ook in het Engels gegeven worden.

Maatwerk

Door onze werkwijze zorgen we er bij Het Salescentrum voor dat we maatwerk leveren. Behalve door alle verzamelde informatie vanuit onze scans voeren we intake gesprekken om kennis te nemen van de organisatie. Zo sluiten we aan met de inhoud van de sales training.

Het is het doel van het Salescentrum om de inhoud van de sales training zo vorm te geven dat de opleiding een blijvend effect heeft voor de getrainden. We willen bereiken dat medewerkers hun gedrag zo veranderen dat het bewustzijn ontwikkelt, het persoonlijke resultaat toeneemt en de organisatie groeit. Voor een blijvend effect geloven we in de kracht van de herhaling. Want nogmaals, verkoop is topsport en toppers blijven trainen en zich ontwikkelen.

Sales Salesmanager Accountmanager Verkoper Leiderschap Verkoopmanager Manager Commercieel Communicatie Commercieeldirecteur Acquisitie Salesteam Lead Leadgeneratie Klantenvinder Klantbinder Verkoopteam Effectief Succes Succesvol Salesplan Verkoopplan Salesstrategie VerkoopStrategie Training trainen Salestrainingen Ontwikkeling Ontwikkelen Groei Talent Explore me Zelfvernieuwing Allianties vormen Lef tonen Verbinding maken Thought leadership Amersfoort Verkoopgroei

Het verkoopvak is topsport en om resultaat te behalen is sales training een must!

Sales training nodig?

Dat salestraining bij herhaling nodig is zal je inmiddels duidelijk zijn. Wellicht heb je de keuze, om met je team een salestraining te volgen, al gemaakt. Misschien heb je eerder onze Sales Scan ingevuld en heb je op basis daarvan besloten dat een goede salestraining de gewenste verandering kan geven. Uiteindelijk heeft de verkoper of accountmanager de juiste input nodig om als Veerkrachtige Professional het werk te kunnen doen.

Wil je met ons in gesprek over een passende maatwerkoplossing voor jouw salesteam?

Boek dan nu een afspraak in onze agenda en laten we zo samen de eerste stap zetten voor groei in resultaat!

Het Salescentrum training verkooptraining salestraining
Wij ontwikkelen je sales team tot proactieve salesmensen, die goed met klanten verbinden, effectiever en succesvoller werken!
Bouw een team van veerkrachtige sales professionals! Breng hun talenten en ontwikkelgebieden in beeld en sluit daarop aan met persoonsgerichte trainingen of coaching. Borg tenslotte het resultaat!
Links
Socials

Iedereen doet aan Sales 

Copyright © 2023 All Rights Reserved
Made with
by Brovisuals
crossmenu