Het Salescentrum training verkooptraining salestraining

Interim management

Resultaat door directe invloed

Door training en coaching worden op persoonlijk vlak veel veranderingen bereikt. Toch kan het nodig zijn dat een commercieel gedreven onderneming meer invloed en verandering wil in de dagelijkse gang van zaken. De salesprocessen moeten verder geoptimaliseerd worden en het team heeft langduriger intensieve aansturing nodig. In die gevallen kan het SalesCentrum oplossingen bieden in de vorm van interim management.

Anthon Geersing, trainer coach in het SalesCentrum zegt zelf het volgende over interim management: "Door de jarenlange opgedane praktijk ervaring is het voor mij heel goed mogelijk in te stappen binnen bestaande organisaties in onder andere de automotive en het MKB om voor bepaalde tijd een vacante positie in te vullen. Ik doe dit met het doel om vanuit mijn salesvisie een verschil te maken in het resultaat!"

Posities waarin het SalesCentrum kan voorzien zijn op het gebied van salesmanager, verkoopleider, accountmanager, commercieel directeur en andere sales gerelateerde functies. Het verzorgingsgebied ligt rond de driehoek van de steden Amersfoort, Apeldoorn en Zwolle.

Werkwijze

Door middel van een intake gesprek zullen we kennis nemen van de organisatie en de inhoud van de uitdaging. We vinden het essentieel dat in dit gesprek de ware feiten rondom de sales uitdaging worden gedeeld. Alleen dan kunnen we een goede inschatting maken of dit het beste vanuit een interim sales oplossing kan worden ingevuld.

Om daadwerkelijk een verschil te maken in het resultaat verwachten we vrijheid van handelen tijdens de interim management opdracht. Hierbij zullen we altijd rekening houden met het DNA, de missie en de visie van de opdrachtgever.

Sales Salesmanager Accountmanager Verkoper Leiderschap Verkoopmanager Manager Commercieel Communicatie Commercieeldirecteur Acquisitie Salesteam Lead Leadgeneratie Klantenvinder Klantbinder Verkoopteam Effectief Succes Succesvol Salesplan Verkoopplan Salesstrategie VerkoopStrategie Training trainen Salestrainingen Ontwikkeling Ontwikkelen Groei Talent Explore me Zelfvernieuwing Allianties vormen Lef tonen Verbinding maken Thought leadership Amersfoort Verkoopgroei

Interim management de oplossing om groei in resultaat te realiseren.

Interim management jouw oplossing?

Wellicht ligt er een grote salesuitdaging binnen jouw bedrijf. Misschien lukt het niet om het salesteam zo te bewegen dat zij hun verantwoording nemen om het afgesproken resultaat te behalen. Dan kan interim sales management een oplossing zijn om het verschil te maken.

Wacht niet langer en deel je uitdaging met ons. Bellen kan via 06-23183635 of je kan een afspraak inplannen in onze agenda.

Het Salescentrum training verkooptraining salestraining
Wij ontwikkelen je sales team tot proactieve salesmensen, die goed met klanten verbinden, effectiever en succesvoller werken!
Bouw een team van veerkrachtige sales professionals! Breng hun talenten en ontwikkelgebieden in beeld en sluit daarop aan met persoonsgerichte trainingen of coaching. Borg tenslotte het resultaat!
Links
Socials

Iedereen doet aan Sales 

Copyright © 2023 All Rights Reserved
Made with
by Brovisuals
crossmenu