Het Salescentrum training verkooptraining salestraining

Coaching

Persoonlijke begeleiding, is dat nodig?

Coaching lijkt een modebegrip te zijn in de arbeidsmarkt. Toch hebben we er bewust voor gekozen om deze dienst te verzorgen bij Het SalesCentrum. Sterker nog we zijn ervan overtuigd dat dit een zeer effectieve manier is om iemand te helpen zich te ontwikkelen. Voor goede coaching is vertrouwen en persoonlijke aandacht essentieel! Door persoonlijke ontwikkeling kunnen we de meeste impact maken, iemand helpen bij zijn verandering en resultaat boeken.

Coaching houdt in dat we op een positieve manier, de persoon die daarvoor openstaat, helpen te veranderen. Wij concentreren ons dan op de elementen sales, communicatie en leiderschap. Het doel is om de talenten die ieder mens in zich heeft te ontwikkelen. Doordat we samen onderweg gaan nemen we de tijd om talent steeds meer vorm te geven. Omdat leren en persoonlijke aanpassingen tijd vragen, kijken wij samen wat het beste past bij een persoonlijke groeiplan.

Aanpak

Door middel van een intakegesprek nemen we kennis de persoon en van de organisatie waarvoor gewerkt wordt. Tijdens de kennismaking zal met name de hulpvraag besproken worden. Een vraag om coaching kan zowel persoonlijk, als vanuit de werkgever geïnitieerd worden. Ook bij de persoonlijke begeleiding zijn de stappen van S.I.R.: Scan, Input, Result logisch om aan te houden, zodat we een zo effectief mogelijk traject kunnen adviseren.

Omdat verandering tijd vraagt plannen we een periode voor een coaching traject. Ons vertrekpunt is een minimaal traject van 3 maanden. Hierbij kijken we naar vaste wekelijkse contactmomenten. Het doel is te zorgen voor een zo'n groot mogelijke blijvende impact. Op basis van performance coaching bereik je de grootst mogelijke impact.

Sales Salesmanager Accountmanager Verkoper Leiderschap Verkoopmanager Manager Commercieel Communicatie Commercieeldirecteur Acquisitie Salesteam Lead Leadgeneratie Klantenvinder Klantbinder Verkoopteam Effectief Succes Succesvol Salesplan Verkoopplan Salesstrategie VerkoopStrategie Training trainen Salestrainingen Ontwikkeling Ontwikkelen Groei Talent Explore me Zelfvernieuwing Allianties vormen Lef tonen Verbinding maken Thought leadership Amersfoort Verkoopgroei

Door coaching maken we persoonlijke impact, helpen we bij ontwikkeling zodat iemand geactiveerd wordt en resultaat scoort.

Coaching, iets voor jou?

Wil je weten of een coaching traject iets voor jou of voor één van je collega's kan zijn?

Laten we samen contact hebben om je vraag te bespreken. Je kan hiervoor een afspraak hiervoor inplannen in onze agenda. Het is ook mogelijk om direct een coaching gesprek te boeken zodat je direct geholpen wordt bij je hulpvraag.

Het Salescentrum training verkooptraining salestraining
Wij ontwikkelen je sales team tot proactieve salesmensen, die goed met klanten verbinden, effectiever en succesvoller werken!
Bouw een team van veerkrachtige sales professionals! Breng hun talenten en ontwikkelgebieden in beeld en sluit daarop aan met persoonsgerichte trainingen of coaching. Borg tenslotte het resultaat!
Links
Socials

Iedereen doet aan Sales 

Copyright © 2024 All Rights Reserved
Made with
by Brovisuals
crossmenu